EUROJACKPOT RESULTAT SVERIGE – DRAGNING OCH VINST

Lotteriets dragning sker på live-tv inom många av de medverkande länderna.

Eurojackpot resultat - 275384

Skärmdumpar

Dragningen skedde den 6 januari, blott tre månader efter att storvinsten delats ut i oktober. Ja det är så att bägge spelarna vann den maximala vinsten på 90 miljoner euro, skada det blir olika summor försåvitt man räknar i svenska kronor. Sedan den 17 februari inneha det inte varit någon såsom vunnit jackpotten.

Eurojackpot resultat fredag - 314847

Vinster Det finns i det armé lotteriet 12 olika vinstnivåer, vilket är en av anledningarna mot att det är så dramatisk. Dragningar Dragningen av lotteriet görs varje fredag klockan GMT. Lirar du online så kommer vinsten att sättas in direkt gällande ditt konto. Blir det märklig juridiska tvister så är det personen som har lotten såsom har rätt till vinsten. Dessutom om dragningen för jackpotten är begränsad till de medverkande länderna kan spelare från andra länder också vara med. Då dom fick dela på vinsten blev det cirka 18 miljoner euro var. Den 7 januari vanns jackpotten av flera spelare.

Boosterball

Odla om jackpotten når 90 miljoner euro så kommer den att flyttas ner en nivå tills dess att någon vinner. Vinstnivå 5 — Matcha 4 akt. Finland Regler Att spela EuroJackpot är enkelt men vi rekommenderar dig ändå att du läser in dig på reglerna före du lämnar in din etta lottorad. Storvinster Storvinsten på 90 miljoner har delats ut dessutom i år, Vinstpengarna ges beroende på hur många akt som spelaren lyckas matcha tillsammans de nummer som tas fram i dragningen. I EuroMillions kan det ibland ta flertalet veckor att hitta en spelare såsom har rätt lottorad.

Eurojackpot resultat - 183676

Eurojackpot Sverige – så spelar du

Vinstpengarna ges beroende på hur flera nummer som spelaren lyckas anpassa med de nummer som tas fram i dragningen. Storvinster Storvinsten på 90 miljoner har delats ut även i år, Inom svenska kronor så blev det därför ett nytt rekord förut EuroJackpot. Inget dåligt sätt att starta det nya året gällande, eller hur? Kontakta oss beredvilligt om du har önskemål försåvitt vad du vill läsa alternativt om du har några andra kommentarer.

Eurojackpot resultat fredag - 827069

Biggest analysen

Viktiga riktlinjer och tider för spelstopp Det är årsgräns för att få spela på EuroJackpot Det kan endast vara en besegrare per kupong. Du hittar dem dels här på EuroJackpot-sidan därtill i vår avdelning för lottoresultat. Den högsta vinsten som jackpotten kan växa sig till hittills är på 90 miljoner euro. Men spelare kan också begagna en så kallad NumberShield såsom erbjuds på vissa lotterihemsidor. Att ha så pass många fason att vinna kan vara förvirrande för en del, men dom flesta tycker bara att det är bra med fler fason att vinna. Detta ökar ja spänningen då det inte dröjer så lång tid innan hane har chans att vinna efterträdande maxvinst.

Eurojackpot resultat - 827541

Kommentaren:

Svara