LUCHA MANIACS SLOT

Inom fallet Lucha Maniacs ligger denna siffra på 96,2 procent.

Freespins i - 526229

Provspela Lucha Maniacs gratis här

Game på mobilen Det är ja möjligt att spela den armé fartfyllda wrestlingslotten i mobilen alternativt på surfplattan. Tempot är ljudlig och funktionerna fler än förväntat. På bilden ovan kan ni se samtliga funktioner som kan fås i Free Spins-läget. Det här är alltså ett klassiskt spelupplägg vilket gör det lätt att komma igång i brottarringen- vilket gör den till en bra nybörjarspel. Specialarna är flera. Om du är bekant tillsammans sporten lucha libre kommer ni att känna igen spelplatsen inom denna slot och förmodligen dessutom gilla vad du ser.

Freespins i - 114508

Spelets tema

Freespins i Lucha Maniacs Freespinsfeaturen utlöser du genom att få åtminstone tre scattersymboler någonstans på hjulen. Du kan få antingen 7, 15 eller hela 30 frikänna spelomgångar! Hur är det emedan med free spins? Vi kan rekommendera att du spelar tillsammans Golden Bet. Det är ett alldeles vanlig ersättningssymbol. Till detta kommer att med endast två bonussymboler så återtriggas freespinsfeaturen samt ge dig ett eller flertal extra minifeatures. Ju fler scatters, desto fler gratisrundor får ni börja med.

Freespins i mobilen - 961336

Tonvis med bonusfunktioner i Lucha Maniacs Få tre eller fler scattersymboler för att aktivera free spins, under vilka du får fånga del av flera funktioner. Bonusar Till höjdpunkterna i spelet hör så klart bonusspelet. Yggdrasil inneha i sin slot med lansering i april tagit i av tårna för att skapa både ett häftigt tema och ett enorm mängd effektfulla och förhoppningsvis lukrativa specialfunktioner. Den siffran ligger ungefär på snittet för automater från Yggdrasil. De har ej fått några specifika namn, skada det är enkelt att beskåda skillnad på dem. Lucha Maniacs är en underhållande slot såsom borde falla de flesta lirare i smaken. Maxvinsten per snurr i Lucha Maniacs är 12 mynt.

22 23 24 25 26 27 28

Kommentaren:

Jabra 1965 10.02.2019 : 21:05

Vi firar den nya säsongen i L. A.

Svara